T/F +40 364 411 414

Despre noi old

Societatea Acta Marque s-a înființat în 07 aprilie 2006, în municipiul Cluj-Napoca. Acum este o echipă de mandatari autorizați și avocați în domeniul protecției proprietății intelectuale, ce activează oriunde, în țara noastră sau în alte țări.

Vă stăm alături în procedurile de înregistrare a mărcilor, brevetarea invențiilor, protejarea programelor de calculator, precum și în soluționarea oricărei probleme din domeniul proprietății intelectuale.

Viziunea

Ce vrem să fim ?

Realizările și experiența de peste 14 ani de care ne bucurăm în prezent, stau la baza tuturor ideilor și proiectelor noastre menite să contribuie la o lume mai bună a oamenilor și afacerilor, prin respectul față de creațiile și ideile celorlalți.

Misiunea

Cum facem să îndeplinim viziunea

Misiunea Agenției  noastre este de a sta alături de toate companiile și toți oamenii care ne încredințează creațiile și ideile lor, oferindu-le soluții profesionale pentru buna administrare a proprietății lor intelectuale.

Ne facem treaba cu plăcere și implicare astfel încât clienții să vadă în noi un partener pe termen lung care le susţine creşterea și le asigură liniștea.

Valori

Agenția Acta Marque funcționează pe principiul calității serviciilor și  bunei înțelegeri (încredere reciprocă) cu toți clienții și colaboratorii. Cu respectarea acestui principiu, am construit în timp relații bune cu clienții, colaborări excelente cu firme din țară și străinătate.

Agenția de Proprietate Industrială ACTA MARQUE, este acreditată să reprezinte și să asiste orice persoană fizică și juridică română sau străină în materie de proprietate intelectuală-industrială, în relațiile cu Oficiile de mărci și brevete, precum și față de terți.

Formular de contact