T/F +40 364 411 414

Despre noi

Societatea Acta Marque s-a înființat în 07 aprilie 2006, în municipiul Cluj-Napoca. Acum este o echipă de mandatari autorizați și avocați în domeniul protecției proprietății intelectuale, ce activează oriunde, în țara noastră sau în alte țări.

Ce vrem să fim ?

Viziunea

Realizările și experiența de peste 14 ani de care ne bucurăm în prezent, stau la baza tuturor ideilor și proiectelor noastre menite să contribuie la o lume mai bună a oamenilor și afacerilor, prin respectul față de creațiile și ideile celorlalți.

Valori

Agenția Acta Marque funcționează pe principiul calității serviciilor și  bunei înțelegeri (încredere reciprocă) cu toți clienții și colaboratorii. Cu respectarea acestui principiu, am construit în timp relații bune cu clienții, colaborări excelente cu firme din țară și străinătate.

Cum facem să îndeplinim viziunea

Misiunea

Misiunea Agenției  noastre este de a sta alături de toate companiile și toți oamenii care ne încredințează creațiile și ideile lor, oferindu-le soluții profesionale pentru buna administrare a proprietății lor intelectuale.
Ne facem treaba cu plăcere și implicare astfel încât clienții să vadă în noi un partener pe termen lung care le susţine creşterea și le asigură liniștea.

Formular de contact